​Prokurorja Ervehe Gashi: Po persekutohem pa asnjë provë dhe asnjë dëshmi

Prokurorja e Krimeve të Rënda në Prokurorinë Themelore në Prizren, Ervehe Gashi ka mbajtur konferencë për medie, për t’u deklaruar pas akuzave, që i...
Saturday, April 10, 2021
Albania
127,795
Raste të konfirmuara
Updated on 10 April 2021 11h17

Të fundit

Ekonomi

ShowBiz

Kuzhinë

Teknologji

Kulturë