Albin Kurti nuk ka qenë kurrë për Bashkimin Kombëtar! ai është vetëm një mashtrues “Made in China“!

Health Lajme

Zyrtari i PDK-së, Betim Gjoshi, në një reagim të tij në rrjetin social Facebook thotë se Kurti nuk ka qenë kurrë për Bashkimin Kombëtar.

Gjoshi thotë se ngjyrat që Kurti përfaqëson janë ngjyrat e mashtrimit.

“Ngjyrat që ti përfaqëson janë ngjyra mashtrimi dhe Made in China.

Ti as vet nuk e din për çka je sepse nëse do të ishe për diçka do ta mbaje ndonjë fjalë të vetme” shkruan Gjoshi në Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published.