“Dardan Molliqaj është i vetmi njeri që mund ta rrëzoj Albin Kurtin nga pushteti”

Health Lajme

“Dardan Molliqaj i vetmi njeri që mund ta rrëzoj Albin Kurtin nga pushteti”.Kështu ka theksuar analisti politik, Milaim Zeka, raporton Gazeta Blic.

Ai në emisionin “Politiko” me Kushtrim Sadiku në Kanal 10, ka theksuar se partitë tjera e kanë të pamundur ta rrëzojnë Kurtin.

Në anën tjetër, Krenar Shala ka theksuar se Molliqaj me këto aksione vetëm sa e irriton popullin dhe e rritë Vetëvendosjen.

”Me aksione të tilla VV do të rritet në 60%, dhe vetëm sa po irritohet populli”, tha ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published.