kek-u-investon-ne-sigurine-e-njesive-prodhuese

KEK-u investon në sigurinë e njësive prodhuese

Menaxhmenti dhe punëtorët e Termocentralit Kosova B janë angazhuar gjatë muajit mars që të përfundojnë me suksese revizionet në dy njësitë prodhuese. “Termocentrali Kosova B edhe pavarësishtë situatës së rëndë pandemike, është duke operuar me kapacitete të plota prodhuese. Sipas bilancit elektro-energjetik të këtij viti, ne kemi paraparë ti kemi dy revizione në Muajin mars […]

Continue Reading
banka-boterore:-ekonomia-e-kosoves-pritet-te-rritet-4%,-me-vendosjen-nen-kontroll-te-covid-19

Banka Botërore: Ekonomia e Kosovës pritet të rritet 4%, me vendosjen nën kontroll të Covid-19

Një raport i ri për Ekonominë, publikuar nga Banka Botërore, ka shtjelluar në detaje edhe gjendjen ekonomike në Kosovë. Siç thuhet në këtë raport të Bankës Botërore, pas një tkurrjeje të vlerësuar prej 6.9% në vitin 2020, ekonomia e Kosovës tani pritet të rritet 4% këtë vit. Kjo pasi COVID-19 pritet të vendoset nën kontroll […]

Continue Reading